Opis
Składniki:
ciasto: woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, białko łuski babki jajowatej, białko bambusowe, mąka z soczewicy, olej rzepakowy, drożdże, cukier, sól
farsz: kapusta kiszona, grzyby (podgrzybek), śliwki suszone, bezglutenowy sos sojowy, olej rzepakowy, sól, pieprz
w 100g | %RWS w 100g | |
wartość energetyczna (kcal) | 222,19 | 11,11% |
białko (g) | 2,63 | 5,27% |
tłuszcz (g | 3,94 | 5,63% |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0,2 | 1,25% |
węglowodany (g) | 42,64 | 16,40% |
– cukry (g) | 6,61 | 7,35% |
błonnik (g) | 0,92 | – |
sól (g) | 0,11 | 1,76% |
informacja dla diabetyków | ||
wymiennik węglowodanowy (WW) | 4,17 | |
wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT) | 0,46 |
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)