Opis
Składniki:
ciasto: woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, białko łuski babki jajowatej, białko bambusowe, mąka z soczewicy, olej rzepakowy, sól
farsz: ziemniaki, twaróg półtłusty BEZ LAKTOZY, cebula, olej rzepakowy, sól, pieprz
w 100g | %RWS w 100g | |
wartość energetyczna (kcal) | 117,40 | 5,87% |
białko (g) | 8,39 | 16,78% |
tłuszcz (g | 4,71 | 6,73% |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0,28 | 1,40% |
węglowodany (g) | 24,29 | 9,34% |
– cukry (g) | 2,05 | 2,28% |
błonnik (g) | 2,16 | – |
sól (g) | 0,20 | 3,28% |
informacja dla diabetyków | ||
wymiennik węglowodanowy (WW) | 2,21 | |
wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT) | 0,76 |
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)