Opis
Składniki:
ciasto: woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, białko łuski babki jajowatej, białko bambusowe, mąka z soczewicy, olej rzepakowy, sól
farsz: biała kiełbasa surowa, jaja, cebula, czosnek, majeranek, sól, pieprz
w 100g | %RWS w 100g | |
wartość energetyczna (kcal) | 130,46 | 6,52% |
białko (g) | 3,62 | 7,24% |
tłuszcz (g | 5,50 | 7,86% |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 1,60 | 8,00% |
węglowodany (g) | 16,33 | 6,28% |
– cukry (g) | 1,58 | 1,75% |
błonnik (g) | 1,46 | – |
sól (g) | 0,52 | 8,64% |
informacja dla diabetyków | ||
wymiennik węglowodanowy (WW) | 1,49 | |
wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT) | 0,64 |
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)