Opis
Składniki:
ciasto: woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, białko łuski babki jajowatej, białko bambusowe, mąka z soczewicy, olej rzepakowy, sól
farsz: twaróg półtłusty BEZ LAKTOZY, truskawki, substancja słodząca: erytrol
w 100g | %RWS w 100g | |
wartość energetyczna (kcal) | 112,45 | 5,62% |
białko (g) | 2,24 | 4,47% |
tłuszcz (g | 3,83 | 5,48% |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0,24 | 1,21% |
węglowodany (g) | 16,55 | 6,37% |
– cukry (g) | 1,24 | 1,38% |
błonnik (g) | 1,20 | – |
sól (g) | 0,08 | 1,37% |
informacja dla diabetyków | ||
wymiennik węglowodanowy (WW) | 1,54 | |
wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT) | 0,44 |
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)