Opis
Składniki:
ciasto: woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, białko łuski babki jajowatej, białko bambusowe, mąka z soczewicy, olej rzepakowy, sól
farsz: ziemniaki, cebula, tofu wędzone, sól, pieprz
w 100g | %RWS w 100g | |
wartość energetyczna (kcal) | 114,83 | 5,74% |
białko (g) | 1,78 | 3,57% |
tłuszcz (g | 3,23 | 4,61% |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0,30 | 1,48% |
węglowodany (g) | 18,93 | 7,28% |
– cukry (g) | 1,14 | 1,26% |
błonnik (g) | 1,31 | – |
sól (g) | 0,12 | 1,95% |
informacja dla diabetyków | ||
wymiennik węglowodanowy (WW) | 1,76 | |
wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT) | 0,36 |
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)