Opis
Składniki: ciecierzyca, tofu naturalne, bezglutenowy majonez wegański (olej rzepakowy, woda, ocet spirytusowy, bezglutenowa skrobia kukurydziana, sok z cytryny), bezglutenowy sos sojowy, bezglutenowa musztarda (woda, ocet spirytusowy, gorczyca, sól), świeży szczypiorek, bezglutenowe przyprawy: sól, sól czarna, pieprz czarny.
w 100g | %RWS w 100g | |
wartość energetyczna (kcal) | 154,62 | 7,73% |
białko (g) | 5,27 | 10,55% |
tłuszcz (g) | 11,90 | 17,01% |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0,98 | 4,90% |
węglowodany (g) | 6,03 | 2,32% |
– cukry (g) | 0,94 | 1,05% |
błonnik (g) | 0,00 | – |
sól (g) | 0,70 | 11,74% |
informacja dla diabetyków | ||
wymiennik węglowodanowy (WW) | 0,60 | |
wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT) | 1,28 |
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)