Opis
Baton brownie orzechowy odpowiedni dla osób na diecie keto i niskowęglowodanowej.
Składniki: czekolada gorzka, masło, orzechy ziemne, masło orzechowe 100%, mąka kokosowa, jaja, substancja słodząca: erytrytol
w 100g | w porcji 95g | %RWS w porcji 95g | |
wartość energetyczna (kcal) | 302,19 | 287,08 | 14,35% |
białko (g) | 8,34 | 7,92 | 15,85% |
tłuszcz (g | 26,70 | 25,37 | 36,24% |
– w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 12,41 | 11,79 | 58,96% |
węglowodany (g) | 6,61 | 6,28 | 2,42% |
– cukry (g) | 3,79 | 3,60 | 4,00% |
błonnik (g) | 1,38 | 1,31 | – |
sól (g) | 0,01 | 0,01 | 0,10% |
informacja dla diabetyków | |||
wymiennik węglowodanowy (WW) | 1,58 | 1,51 | |
wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT) | 2,74 | 2,60 | |
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal) |