Opis
Składniki:
ciasto: woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, białko łuski babki jajowatej, białko bambusowe, mąka z soczewicy, olej rzepakowy, sól
farsz: kapusta kiszona, grzyby (podgrzybek), śliwki suszone, bezglutenowy sos sojowy, olej rzepakowy, sól, pieprz
| w 100g | %RWS w 100g | |
| wartość energetyczna (kcal) | 111,11 | 5,56% |
| białko (g) | 1,32 | 2,64% |
| tłuszcz (g | 3,06 | 4,37% |
| – w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0,25 | 1,27% |
| węglowodany (g) | 18,71 | 7,20% |
| – cukry (g) | 0,79 | 0,88% |
| błonnik (g) | 1,51 | – |
| sól (g) | 0,07 | 1,09% |
| informacja dla diabetyków | ||
| wymiennik węglowodanowy (WW) | 1,72 | |
| wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT) | 0,33 |
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)




