Opis
Składniki:
ciasto: woda, skrobia kukurydziana, mąka ryżowa, białko łuski babki jajowatej, białko bambusowe, mąka z soczewicy, olej rzepakowy, sól
farsz: ziemniaki, twaróg półtłusty BEZ LAKTOZY, cebula, olej rzepakowy, sól, pieprz
| w 100g | %RWS w 100g | |
| wartość energetyczna (kcal) | 117,40 | 5,87% |
| białko (g) | 8,39 | 16,78% |
| tłuszcz (g | 4,71 | 6,73% |
| – w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0,28 | 1,40% |
| węglowodany (g) | 24,29 | 9,34% |
| – cukry (g) | 2,05 | 2,28% |
| błonnik (g) | 2,16 | – |
| sól (g) | 0,20 | 3,28% |
| informacja dla diabetyków | ||
| wymiennik węglowodanowy (WW) | 2,21 | |
| wymiennik białkowo-tłuszczowy (WBT) | 0,76 |
%RWS – referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400kJ/2000 kcal)





